Yin yoga massage

yin-yoga-massageYin yoga massage er en blid og nænsom massageform hvor der er fokus på dig og din krop, der hvor den er lige nu.

Essensen i denne massage er at kunne tilføre kroppen mere flow ved at arbejde med kroppens væv. Langsomt og i samarbejde med kroppen, uden at overskride nogen grænser skabes der et frirum, et slip så kroppen kan spænde af og efterlade dig med fred, velvære, ro, afspænding og ny energi.

Essensen i denne massage er at kunne tilføre kroppen mere flow ved at arbejde med kroppens væv.

HVORDAN FOREGÅR DET? Du ligger på en madras med løstsiddende tøj på og din opgave er at slappe så meget af som det er muligt. Vi starter med en blid ansigtsmassage. Derefter arbejdes med kroppen ved at bruge blide Yoga stillinger, stræk, strøj, tapping og healing – Alle redskaber der bruges under massagen er i tæt samarbejde med dig og dine behov. Massagen afsluttes med en afspænding hvor du ligger i fred, ro og stilhed.

Tid og Pris:                     75 min: 500 kr.                                    90 min: 600 kr.

Yin yoga massage kan bestilles hjem til din egen bolig, hertil 200 kr. i tillæg. Kontakt mig for aftale.

________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udvalgte fredage ”pop up” klasser kl. 15.30 til 17.00
En klasse koster et klip/uden klippekort 100 kr.                                                  

De fem Tibetanere

 De fem “Tibetanere” eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde, er en serie af fem særdeles effektive yoga-øvelser blev stormende populær i den vestlige verden allerede i 1920 erne.

Du får ingen garanti for evig ungdom på dette kursus. Men du bliver grundigt indført i de fem øvelser både teoretisk og praktisk. Her efter kan du på egen hånd fortsætte med at udføre De 5 “Tibetanere”.
Sæt tyve minutter af til at lave De 5 tibetanere hver dag, og din krop vil blive stærkere, yngre og mere spændstig. Klassen er for alle, uanset tidligere erfaring og øvelse.

Styrk dine knæ og hofter.    

Skab mere styrke og mobilitet og større bevidst kontakt til dine knæ og hofter. Opdag hvordan du vanemæssigt bruger dine knæ og hofter og få inspiration til nye gode vaner. Gode vaner er altid dem der tjener din krop bedst, ikke kun lige nu, men også i det lange løb.

Yoga fødder
Velvære for hele kroppen: Start med fødderne

Fødderne er den del af din krop, der belastes mest, men desværre hører fødderne også til den mest forsømte og oversete region af kroppen, som først får opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.
Mange oplever, at deres knæ, hofter, lænd, nakke – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.
Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde. På workshoppen styrker vi fodens muskler og  bevægelighed. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder.
Vi vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en balancepude til at stimulere og massere energibaner og zonepunkter. Dette vil afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen giver.

Restorativ Yoga

Her kan ALLE være med. Restorativ yoga er den blideste form for yoga, du kan forestille dig. Det er yoga, der søger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. I stillingerne får kroppen ultimativ støtte ved brug af tæpper, yogapuder, blokke, bælter og øjenpuder. Dette giver kroppen mulighed for at bevæge sig hen imod en tilstand af balance. Du ligger i stillingerne mellem 10 til 15 minutter og giver derved kroppen og sindet tid til at finde en tilstand af ro og nærvær. Denne praksis beroliger dit nervesystem, hjælper dig med at få ro i sindet og inviterer dig til at firgive spændinger.

Restorativ yoga fokuserer på afslapning, fornyelse, og lethed og kan være en fantastisk modgift mod stress.Øvelserne er tilegnet således, at du ikke behøver at have kendskab til yoga for at deltage. Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i – samt varme sokker. Resten sker af sig selv og ved min hjælp.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.